pisma zadovoljnih strank


Acai jagode uživam že en mesec in z rezultati sem zelo zadovoljna. Ravnokar bom naročila še 3 stekleničke jagod. Hvala vam, te tablete so odlične.
Sandra 37

Najboljši izdelek, kar sem jih kdajkoli poskusila za zmanjševanje teže so Acai jagode. Več let sem se trudila s telesno vadbo, a so Acai jagode prvi izdelek, ki mi je dejansko pomagal pri izgubi teže.
Penny 29

Uau, ta izdelek je naredil mojo kožo zelo mehko in gladko. Imam manj gubic kot sem jih imela prejšnji mesec, raven energije pa se mi je definitivno povečala! Še jih bom kupila.
Margret 49

Pravkar sem bil pri zdravniku, ki je nad mojo ravnjo holesterola navdušen ravno tako kakor sem jaz. Poleg tega pa se je še zelo začel zanimati za vaš izdelek.
Ronald 60

Zahvaljujem se Acai jagodam. Čez manj kot pol leta se bom poročila in že takoj po zaroki sem se trudila izgubiti še nekaj odvečnih kilogramov. Odkar jemljem Acai jagode, sem izgubila že 7 kg. Zelo sem vesela, saj bom sedaj lahko oblekla svojo sanjsko obleko.
Rebecca 26

Zaradi Acai jagod sem končno postal pravi moški, kar sem se trudil doseči že veliko let. Zaradi prevelike telesne teže sem se moral vedno zelo potruditi, da sem dobil zmenek, sedaj pa sem s pomočjo Acai jagod v zadnjih štirih mesecih shujšal za preko 10 kg. Končno si lahko brež težav priskrbim zmenek.
Adrian 29

Ponavadi ne pišem raznim podjetjem o svojem mnenju glede njihovih idelkov ampak tokrat pa sem moral narediti izjemo, saj so Acai jagode najboljši izdelek kar sem jih v življenju poskusil. Uživati sem jih začel pred približno tremi meseci, bolj zaradi zvišanja energije in zmanjšanje količine holesterola kot pa zaradi hujšanja. In čeprav sem vseeno izgubil nekaj kilogramov, se mi je tudi raven holesterola precej zmanjšala, s čimer sem zelo zadovoljen. Acai jagode, hvala vam, rešile ste mi življenje.
Rodger 43